CiddiGazete- Ankara Kent Konseyi Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar'ın moderatörlüğünde, "Türk Dünyasında Hukuk, Diplomasi ve Şehircilik" konulu konferans düzenlendi

Çok sayıda üniversiteli gencin de katıldığı konferans kapsamında Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Özgenç, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Okur ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yunus Koç, dinleyicilerle görüşlerini paylaştı.

YORGANCILAR: BU PROGRAMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Konferansın moderatörlüğünü yapan ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar programla ilgili şu bilgileri verdi:

"Ülkemizin çeşitli yerlerinden üç akademisyen hocamız katılım sağladı. Aile Yaşam Merkezleri ve üniversiteli gençlerle Türk dünyasını tartıştık. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra bu tarz bilimsel aktivitelere ağırlık vereceğiz. Gündemin önemi ile ilgili akademisyenleri davet ederek üniversite öğrencilerinin katılımıyla da bu programlara devam edeceğiz."