CiddiGazete- Trabzonspor, Süper Lig'in 16. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup oldu. Bordo- mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonrası soyunma odasında oyuncularına sert bir konuşma yaptı.

ÖNCE İDMAN SONRA İZİN

Trabzonspor, 4-1’lik Karagümrük yenilgisi sonrası izin yapmadı. Bordo- mavi takım, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde iki grup halinde çalıştı. Maçta forma giyen isimler yenileme idmanı gerçekleştirirken, diğer grup top çevirdi.

Karadeniz ekibi, iki günlük iznin ardından 1 Ocak Pazar günü Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

DEPLASMANDA YİNE KAYIP

İç sahada oynadığı son 32 lig maçını kaybetmeyen ve müthiş bir seriye imza atan Trabzonspor, deplasmanda ise kan kaybediyor.

Bordo- mavili ekip, bu sezon ligde çıktığı 8 dış saha mücadelesinin sadece 3'ünü kazanabildi. Diğer 5 maçın 3'ünden yenilgiyle ayrılan Karadeniz takımı, 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, Avrupa arenasında da deplasmandaki 4 maçın tamamını kaybetti.

SAVUNMADA SIKINTI VAR

Bu sezon savunmada yaptığı basit hatalar nedeniyle pek çok gol yiyen Trabzonspor, Karagümrük karşısında aynı görüntüyü sürdürdü. Bartra, ayağının kayması sonucu kaptırdığı topun devamında kırmızı kart gördü. İspanyol yıldız, ilk 2 golde Hüseyin'le beraber hatalıydı.

Sol bekte Eren etkisiz kalırken, ikinci yarıda giren sağ bek Larsen'de de performans düşüklüğü devam ediyor.

"DÖRT GÜNDE NE OLDU?"

Teknik direktör Abdullah Avcı, 4-1'lik Karagümrük yenilgisinin ardından soyunma odasında patladı.

Akyazı'da Fenerbahçe'yi mağlup edip, Dünya Kupası arasından moralli dönen Trabzonspor'da rüzgar tersine döndü. Bordo- mavili takım, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Karagümrük karşısında sezonun en ağır yenilgilerinden birini aldı. Basın toplantısında "Hayatımın en kötü maçlarından biriydi. 10'a 10 oynadığımız bölümde bile hiç tepki vermedik. Şık olmadı" diyen teknik direktör Abdullah Avcı'nın, soyunma odasında da takıma sert bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Teknik direktör Avcı, "Fenerbahçe maçında neyi doğru yaptıysak, bu kez tam tersiydi. Dört günde ne oldu? Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bile reaksiyon göstermedik, sadece izledik. Sonuç bir kenara, Trabzonspor'a bu görüntü hiç yakışmıyor. Herkes kendine gelsin. Biz şampiyon takımız ve bu şekilde koşmalıyız" dedi.

NEŞTER VURACAK

Olimpiyat Stadı'nda ikinci yarıda yaptığı değişikliklerden sıfır katkı gören Abdullah Avcı, 5 Ocak'taki Giresunspor maçında kadroya neşter vurmaya hazırlanıyor. Avcı'nın, Naci Ünüvar, Enis Bardhi, Umut Bozok gibi isimleri takıma monte edeceği öğrenildi. (Fanatik)