CiddiGazete- Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-1'lik Alanyaspor mağlubiyetine şaşırdı!

Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Avcı, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını söylerken, normalde 1 sene içinde olacak şeylerin bu maçta başlarına geldiğini belirtti.

Abdullah Avcı'nın maç sonunda yaptığı değerlendirme şöyle:

Fenerbahçe'de seçim sonuçlandı Fenerbahçe'de seçim sonuçlandı

"Çok iyi oynadığımız ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattık. Topa sahip olma yüzde 70. Pozisyonlarımız var; 15 şut, 5 isabet. İkinci devreye 2-0 geride giriyorsun, golün bir tanesi olacak şey değil. İkinci gol sahalarda karşılaşmadığımız bir pozisyon. Oyunun içinde bunlar var. Hatalar olabiliyor.

Oyunun başında da ilk iki baskıyı çok iyi yaptık, oradan bize fırsat vardı. Üçüncü baskıda kırıldı, o toptan döndü geldi. Aslında Çakır'ın ayağına çarpmasa top, belki Eren çıkartacaktı.

"BİR SENEDE OLMAYACAK ŞEYLER..."

İkinci yarı itibarıyla 70'de de olsa, 80'de de olsa bir gol bizi oyuna ortak yapacaktı. Bunu net şekilde söyledim. Tekrarlı hücumlar yapmamız gerekiyordu. Zaman zaman yaptık. Oyun disiplininden kopmamak gerekiyordu. Oyun olarak kaybetmedik ama skor olarak olmadı. Bir sene içinde çok olmayacak şeylerin hepsi bu maçta başımıza geldi.

"KAFAMIZI KALDIRACAĞIZ"

Oyunun karşılığını alamadık ama ikinci yarıda bu kadar çabuk kopmamamız lazımdı. Kafamızı kaldıracağız, hafta sonu oynayacağımız maçımız var. Türkiye Kupası ve hedefler devam ediyor. Alanyaspor ve Fatih Hoca'ya başarılar diliyorum."