CiddiGazete- İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Twitter'da paylaşılan bir videosu gündem oldu. Ağıralioğlu'nun ne zaman nerede çekildiği belli olmayan videoda, "Biz Müslüman olmayan Türk'e, Türk ve insan demiyoruz" ifadeleri dikkat çekti.

"MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK'E NEDEN İNSAN DİYELİM?"

Kameraya yansıyan görüntülerde, videoyu çeken şahsın, "İslam kardeşliği vurgusundan önce bir şey daha söylediniz" sözleri üzerine konuşmasına başlayan Ağıralioğlu, "Biz Müslüman olmayan Türk'e, Türk demiyoruz. Kemali ile Türk demiyoruz. Müslüman olmayan Kürde niçin Kürt diyelim? Niçin insan diyelim? Bizim için önemli olan, arkasında büyük irademizle durduğumuz oAllah'a kulluk davamızın devlete, millete, medeniyete dönük taraflarıdır" dedi.

"HER TÜRLÜ SİYASİ HATAYI TELAFİ EDEBİLİRİZ"

Yavuz Ağıralioğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu sürecin hiçbir tarafında diliyle, diniyle, imanıyla, sözüyle, imanıyla olmayanlar Kürdü, Türkü, kardeşliği ve imanımızı temsil edemezler. Bu sürecin en kötü tarafı bizim açımızdan, inançsızlığıyla ahlaksızlığıyla bin yıllık bir kardeşliğin üzerine hami edilmesidir." Ağırlioğlu'nun sözleri sosyal medyada TT oldu.