CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde AKP Genel Merkezi'nde sürpriz bir görüşmeye imza attı.

EKONOMİNİN BAŞINA O İSİM Mİ GELECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saatlerinde Devlet Bahçeli'yle Beştepe'de bir araya geldi. Bahçeli'nin ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Bu görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Merkezi'ne geçerek eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i kabul etti.

AKP'DEN AÇIKLAMA

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan- Mehmet Şimşek görüşmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Mehmet Şimşek'in AK Parti merkezine gelmesi olağanüstü bir durum değil. Kendisi aktif siyasetten ayrıldıktan sonra görüştüğümüz çok kıymetli bir arkadaşımız. Siz şunu merak ediyorsunuz: "Aday olacak mı?" Kendisi aktif siyaseti düşünmüyor ama Sayın Cumhurbaşkanımızın politikalarına yönelik her türlü katkıyı vereceğini bir kere daha ifade etti. Olağanüstü bir durum yok.

ŞİMŞEK: AKTİF SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

AKP Genel Merkezi'nden gerçekleşen sürpriz görüşmenin ardından Mehmet Şimşek de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şimşek, "Sn Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde AK Parti Genel Merkezi'nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.