CiddiGazete- AKP Elazığ İl Başkanlığı binasındaki seçim toplantısında ortalık karıştı.

Günay Kodaz yuhalandı Günay Kodaz yuhalandı

Toplantıya katılan herkes sırayla söz alıp seçim çalışmaları hakkında görüş ve öneri sunarken, AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçimle alakalı bir yol haritası çizeceğini ve o doğrultuda çalışmalara hep birlikte başlayacaklarını, ortak bir yol haritası olacağını belirtti.

Toplantıdaki Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nazarlı'nın sözlerine sinirlenip, "Sen kimsin ki yol haritası belirleyeceksin bana. Ben seni tanımıyorum. Sen benimle gezmeyeceksin, yanımda görünmeyeceksin" dedi ve vekil Nazarlı'ya su şişesi fırlattı.

Bir anda karışan ortalıkta Şerifoğulları ve Nazırlı birbirine girdi. O sırada parti önünde bekleyen Şahin Şerifoğulları'nın adamları salona daldı ve kavga şiddetlendi.

Polisin müdahale ettiği kavgada taraflar güçlükle ayrıldı.

İL BAŞKANLIĞI: SÖZLÜ TARTIŞMA!

AKP Elazığ İl Başkanlığı, kavgayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Parti binamızda yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi Yönetim Kurulu toplantısında fikirlerin beyan edildiği sırada yaşanan sözlü tartışmalar abartılarak "kavga edildiği" şeklinde lanse edilmiştir.

Coşkulu geçen programımızda yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajını en güçlü şekilde veren parti mensuplarımızın sonrasında iddia edildiği şekilde bir tartışmaya girmesi söz konusu değildir.

Partimizin yakaladığı ivmenin bu tür ucuz söylemlerle düşürülmeye çalışılmasına müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini istiyor, tüm vatandaşlarımızdan bu tür asılsız iddialara itibar etmemelerini önemle istirham ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.