CiddiGazete- AKP İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli, milletvekili aday adayı olmak için, 2019 yılından beri yürütmekte olduğu görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sürekli, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Nisan 2019 yılından beri büyük bir onurla yürütmüş olduğum İzmir İl Başkanlığı görevimden 2023 yılı genel seçimleri milletvekili aday adaylığı sebebiyle bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım.

Kuruluşundan bugüne büyük AK Parti ailesi olarak ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ için gece gündüz demeden aziz milletimize hizmet etme mutluluğuna nail olduk.

Şimdi daha büyük hedeflere yöneleceğimiz yeni bir başlangıç olan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzu hayata geçirebilmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aşkla, heyecanla ve çoşkuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Tarafıma bu davama hizmet etme imkânı veren başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere görevde bulunduğum süre zarfında şahsıma güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Vekilimiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanımız Sayın Hamza Dağ’a, İzmir Milletvekillerimize, milletimizin aydınlık yarınları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve İzmirli hemşehirelerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”