CiddiGazete- AKP'li Tuzla Belediye Meclisi Üyesi Türel Ağyol, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafına "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" yorumunu yapması tepkiyle karşılandı.

AKP'li Türel Ağyol, tepkilerin ardından sosyal medya hesabından "... yaptığım yoruma hiç aklımın ucundan bile geçmeyecek şekilde benzetmeler yapıldı. Gün içinde özelden arayan herkese orada 'ironi' yaptığımı çünkü her görüşmeden sonra bir ses kaydı veya görüntü paylaşıldığını (en son İmamoğlu olayı gibi) söyledim buna istinaden de umarım bir ses kaydı veya görüntü sızdırırlar da tekrar paylaşım yaparım mantığı takımdım. Maksadım dışına taşan ve Allah şahit ki aklımdan geçmeyen bir şekilde karşıma çıkan bu üzücü paylaşımımdan dolayı sayın Meral Akşener başta olmak üzere herkesten özür dilerim."

AKP'DEN AĞYOL'A DİSİPLİN SORUŞTURMASI

AKP'li Ağyol'un kendisini cezadan kurtarmak için yaptığı "özür" açıklaması karşılık bulmadı. AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Türel Ağyol ile ilgili disiplin işleminin başlatılacağını söyledi.

tuzlaa

Öte yandan siyasi yasaklı CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partililerle birlikte Tuzla Belediyesi önünde basın açıklaması yaparak Ağyol'un ifadelerini kınadılar.