CiddiGazete- Hizbullah patentli Hüdapar'ın AKP'den milletvekili adayı olan genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim arifesinde Irak'ın kuzeyine koştu.

"Türk Bayrağı" isminden rahatsızlığı dile getiren Cumhur İttifakı bileşenlerinden Yapıcıoğlu, Irak'ın kuzeyinde Kürdistan Demokrasi Partisi Genel Başkanı Mesud Barzani ile görüştü.

Türk düşmanı Barzani ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Zekeriya Yapıcıoğlu, "KDP Genel Başkanı Sayın Mesut Barzani ile bölgesel gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmenin ikili ilişkileri ve dostluğu daha ileri bir seviyeye taşımasını ümit ediyorum. Sayın Barzani'ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

TÜRKİYE'DEKİ SEÇİM KONUŞULDU!

Görüşmeyle ilgili Hüdapar'dan yapılan açıklama ise şöyle:

- Görüşmede, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı.

- Gerek Türkiye'de gerekse Irak'ta mevcut siyasi durum üzerinde karşılıkla fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Hüdapar ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı."