CiddiGazete- 6 Şubat depreminde oğlunu ve eşini kaybeden AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 küçük Naz Akdoğan'la dillere destan bir düğün yaparak dünyaevine girdi.

İyi Parti kurultayında Kodaz sürprizi İyi Parti kurultayında Kodaz sürprizi

Düğün M333309İL BAŞKANI OLUNCA NİŞANLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde eşi ile oğlunu kaybeden Murat Çetin'in evine "tesadüfen" bir ziyaret gerçekleştirdi. Çetin, yaşadığı travmayı atlatabilmek için Erdoğan'a "il başkanı" olmak istediğini söyledi.

Bir süre sonra AKP Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur görevi bıraktı ve Erdoğan'a sunulan 3 isimden birinin Murat Çetin olduğu görüldü. Erdoğan, tercihini depremde oğlunu ve eşini kaybeden Çetin'den yana kullandı.

AKP Gaziantep İl Başkanlığı koltuğuna oturan Murat Çetin'in, eşini ve oğlunu depremde kaybetmesinin üzerinden 1 yıl geçmeden Avukat Naz Akdoğan ile nişanlandığı duyuldu.

Düğün M3223DÜĞÜNÜ 6 ŞUBAT'TA YAPMAK İSTEDİ

Murat Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 Şubat'ın yıldönümünde Gaziantep'e yaptığı ziyareti fırsata çevirmek için düğünü de aynı gün gerçekleştirmek istedi. Çevresinin baskısıyla Çetin, 6 Şubat'ta düğün yapmaktan vazgeçti; depremin 1. yıl dönümünden 23 gün sonra muradına erdi.

DAMAT 52, GELİN 32 YAŞINDA

AKP Gaziantep İl Başkanı 52 yaşındaki Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Avukat Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Nikahı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı.

AKP Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olan Naz Akdoğan bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlığını yapan eski AKP İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akdoğan'ın kız kardeşi.

DÜĞÜNE KİMLER KATILDI?

28 Ocak'ta nişanlanan çiftin nikah törenine, AKP Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AKP Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valisi Tahir Şahin, Enerji ve Tabi Kaynakları Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AKP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mesut Bozatlı, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, GİBTÜ Rektörü Şehmus Demir, eski milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer katıldı.

Düğün M311EŞİ VE OĞLU 6 ŞUBAT DEPREMİNDE CAN VERDİ

6 Şubat 2023'teki depremde eşi diş hekimi Aylin Dilbaz Çetin ile oğlu eczacılık fakültesi öğrencisi Mehmet Fevzi Çetin’i kaybeden Murat Çetin, 7 Temmuz 2023'te AKP Gaziantep İl Başkanlığı'na atandı.