CiddiGazete- AKP'nin kurucuları arasında bulunan ve uzun bir süre AKP'nin en önemli üç isminden biri olarak gösterilen Bülent Arınç yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iğneleyici paylaşımlarda bulundu.

TBMM eski Başkanı eski AKP Manisa milletvekili Bülent Arınç geçtiğimiz günlerde AKP hükümetine ve Erdoğan'a sert eleştirilerde bulunurken, "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir" İfadelerini kullanmıştı. Bülent Arınç'ın bu konuşması kamuoyunda gündem olurken, bugün yaptığı bir paylaşımla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

ARINÇ'TAN ERDOĞAN VE AKP'YE İNCE GÖNDERME

Bülent Arınç AKP'nin 21'nci kuruluş yıl dönümünü vesilesiyle paylaştığı mesajda yine iğneleyici bir üslupla göndermelerde bulundu. Arınç söz konusu mesajda "Siyasi ve ekonomik istikrarsızlıkların kol gezdiği, yasakların milletin göğsüne taş misali oturduğu günlerde bu düzene karşı kıyama duranların kurduğu AK Parti milletimizin umudu olmuştur"cümleleriyle AKP'nin kuruluşunu kutlarken aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "21 yıl önce bugün Türk siyasetine sağlam bir temel attık. Bugün ihtiyacımız olan ve yüzümüzü dönmemiz gereken değerler bütünü de bu temelde mevcuttur" İfadeleriyle ince bir gönderme yapmaktan geri durmadı.

Arınç ayrıca verdiği mesaja Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve kendisinin yıllar öncesine ait bir fotoğraf ekledi.