CiddiGazete- AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, partisinin Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Eğitim Programı” kapsamında Kars’ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında partililerin yanı sıra gazetecilerle de bir araya gelen Mustafa Ataş, Twitter hesabından, “Hafta sonu Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat Akademisi Eğitim programı için Serhat Şehrimiz Kars’tayız. Güçlü Türkiye’nin, güçlü yarınların teminatı gençlerimizle hasbihal ettik” mesajını paylaştı.

Gazetecilerin erken seçim hakkındaki sorularını da cevaplayan Ataş şunları söyledi:

"Bu eğitim faaliyetleri yapılınca insanların akıllarına şu geliyor; ‘Erken seçim mi var, sahaya inildi.’ Hayır, biz her zaman sahalarda olan bir partiyiz ama salgın sürecinde sahalara arzu ettiğimiz şekilde inemedik, bu açığı kapatmaya çalışıyoruz.

Türkiye'de seçim, haziran 2023’te inşallah yapılacak. Şu anda gündemimizde bir seçim yok. Türkiye'nin bana göre şu anda seçime ihtiyacı yok. İnşallah 2023 yılında gelecek 100 yılı şekillendirecek en önemli eşiği aşarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi yeni hizmetlerle buluşturmanın gayreti içinde olacağız.

Görevimiz ne olursa olsun, bir nefer olarak onunla birlikte çalışmaktan bugüne kadar hep gurur duyduk, bundan sonra da o gurur tablosunu inşallah yaşamaya ömrümüzün sonuna kadar devam edecektir.

Biz bu ülke için, vatan için, bu topraklar için, millet için hayatını vakfetmiş bir liderin önderliğinde bu çalışmaları sürdürmeye çalışıyoruz."