CiddiGazete- Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından 21. Geleneksel Bertiz Boyalı Güreş Festivali düzenlendi.

Festivalin açılış törenine katılan AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç yaptığı konuşmada, "Bu mesele beka meselesidir. Bu mesele devletin geleceği meselesidir. Bu devlet ite kopuğa bırakılmaz" dedi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Celalettin Güvenç'in sözlerini alkışlayarak destek verdi.

MUHALEFETE "İT-KOPUK" DİYENE BAK!

FETÖ itirafçısı olan Orkide Yağlarının sahibi Ahmet Küçükbay, polise ve savcılığa 84 kişinin ismini verdi. AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç de itirafçı Küçükbay'ın "FETÖ'cü" listesinde yer aldı.

VEKİL OLDUĞU İÇİN HAKKINDA İŞLEM YAPILAMADI!

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Faruk Öztürk imzasıyla Küçükbay'ın ifadesinde adı geçen kişiler hakkında yapılan işlemlere ilişkin mahkemeye gönderilen raporda, AKP İzmir milletvekili Necip Kalkan ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç için, "Halen vekil olduklarından dolayı haklarında araştırma yapılmamıştır" ifadesi kullanıldı.

fetö liste

İYİ PARTİLİ FERİDUN BAHŞİ, "AZ KALDI" DEDİ, NEF'İ'NİN ŞİİRİYLE CEVAP VERDİ

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, muhalefete ağır hakaret eden AKP'li Celalettin Güvenç'e sosyal medya hesabından manidar cevap verdi. Bahşi, "Az Kaldı" etiketiyle yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Celalettin Güvenç muhalefete "it-kopuk" demiş.

Nef'i'nin şiirinin Türkçesiyle cevap verelim.

Müftü bana kafir demiş.

Hadi ben de ona Müslüman diyeyim.

Ama yarın mahşerde ikimiz de yalancı çıkarız:

Zira ne ben kâfirim, ne o Müslüman.