Akşener'in konuşmasından satır başları:

Yargının içinden elinizi çekin. Bir başka yaramız da taciz çocuk istismarı. İstanbul'da yaşananlar bizleri mahvetti. Bir babaanne olarak bunu yapanların zül olmasını istiyorum. Buradan Meclis'teki tüm partilere çağrı yapıyorum. Gelin bu alçaklarla mücadele etmek için güç birliği yapalım.

‘SOYKIRIM İDDİALARI YALANDIR, İFTİRADIR’

Her yıl Nisan ayında bazı ülkeler 1915 yılında yaşanan olaylara ilişkin Türkiye'yi karalamaya devam ediyor. Tarih bütün hakikati ile ortadadır. Soykırım iddiaları iftiradır. İktidarın bu konudaki duruşunu destekliyoruz.

'RACİ TETİK'İ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM'

Memleket evlatlarının Mamak'ta yaşadıkları hepimizin malumu. Dönemin cezaevi komutanı Raci Tetik’in ölüm haberi o günleri yeniden yaşattı bizlere. Beddua etmiyorum. Allah'ın bileceği iş biliyorum ki varsa bir hesabı verecektir, Allah'a havale ediyorum.

KANDİL SÖZLEŞMESİ YALANI

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimi kazanmış bütün kardeşlerimi ayrım gözetmeksizin tebrik ediyorum. İktidar partilerinin seçim kampanyasında kullandıkları dili gördük. Ekonomiyi konuşturmamak için seçim meydanlarını savaş alanına çevirmek istediler. Sayın Temel Karamollaoğlu ile beni Kandil ile sözleşme imzalayacağımızı söyleyecek kadar alçaldılar. Oysa ekonomide yaşananları perdelemek mümkün mü?

‘DÜŞMANLIK DEĞİL, SEVGİ KAZANDI’

Kulağı çekin dedik, 31 Mart akşamı gördük ki milletimiz sözümüze itibar etti. Düşmanlık değil, sevgi kazandı. Tenceresi kaynamayan anneler, iş bulamayan gençler, ekmeği çalınan babalar kazandı. Kafasına çay atılanlar, varlık kuyruğu diyerek tanzim çadırlarındaki kuyruklar kazandı. “Fatiha bilmez” denilen Ülkücüler kazandı. Kısaca İYİ’ler kazandı. FETÖ'ye teslim ettikleri devleti 15 Temmuz'da sokaklardan toplayan Millet kazandı. AKP'ye, MHP'ye oy veren kardeşlerimiz kaybetmemiştir. Kaybedenler yeni bir hendek siyaseti kurup bizi birbirimize düşman etmeye kalkışanlardır. Milletimiz bölücülüğü bir kez daha açılan o hendeklerde boğdu. Milletimiz “Kibirlenme padişahım senden büyük Allah var.

'DEVLET BAHÇELİ'YE ALLAH ŞİFA VERSİN'

MHP Genel Başkanı'nın büyükşehirler belediye başkanları ilçe belediye başkanlarını atasın demek, eyalet sisteminin ayak sesleridir. Beka diyenlerin geldiği nokta... Allah şifa versin. Sayın Cumhurbaşkanının millete kızmaya hakkı yoktur. Golü ortağından yedi. Ankara için yaptığı ittifak, İstanbul'u da kaybettirdi. Seçimden sonra anlaşılmıştır ki davul Erdoğan'ın boynunda, tokmak ortağının boynundadır."

CİDDİGAZETE'NİN HABERİYLE VURDU

Akşener, Türkiye'ye Ciddigazete'nin duyurduğu "İnek hırsızı" haberini TBMM kürsüsünden dile getirdi. İYİ Parti Genel Başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan AKP'li Osman Sarıgün'ü "şuursuz" olarak nitelendirdi.