CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sarıyer'de vatandaşlarla sohbet etti. Akşener'in hal hatır sorduğu vatandaşlar geçim sıkıntısından ve işsizlik sorunundan dert yandı.

Akşener'in karşılaştığı sağlık çalışanı bir kadın, "İnsan sağlığının kıymetinin olmaması çok kötü doktorlar için. Doktora şiddet konusunda siyasetçilerin ses çıkarması önemli. Türkiye'deki şartlar çok zor. Yurt dışında uzmanlığımı yapacağım" dedi.

Akşener genç kadına, "Az kaldı. Biz geleceğiz. Peşine düşüp seni getireceğim" diye cevap verdi.

Öte yandan bir vatandaş, kirasının bin 500 liradan 5 bin liraya çıktığını söyleyerek İstanbul'daki fahiş kira artışlarına isyan etti.

Emekli vatandaş Akşener'e "Bizi kurtarın. Bin 950 lira kira veriyordum 5 bin lira oldu. Emekli maaşım 5 bin 200 lira. Çok zor geçinebiliyoruz. Vahim bir durum var ortada" diye dert yandı.

"BIRAKTIĞINIZ YERDEYİM"

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Sarıyer’deki ziyaretleri sırasında girdiği dükkanda Demokrat Parti Sarıyer Teşkilat Başkanı ile karşılaştı. Demokrat Partili başkan, "Size ailem ve tüm Demokrat Partililer adına teşekkür ediyorum. Genel başkanımız Gültekin Uysal sayenizde meclise girdi. Allah senden razı olsun. Yanınızdayız" dedi.

Akşener'in Demokrat Partili vatandaşa cevabı şöyle oldu:

"Ben de bıraktığınız yerdeyim. Her emeğin karşılığında mutlaka vefamı gösteririm. Sizin iradeniz beni bu ülkede ilk kadın içişleri bakanlığı görevine getirdi. Onu hiçbir zaman unutmadım, unutmayacağım. Biz biriz, beraberiz. Gültekin bey genel başkanımız, aynı zamanda kardeşim."