CiddiGazete- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Defne Devlet Hastanesi'ndeki temel atma töreni hakkında soru işaretlerini gündeme getiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı.

"MERAL HANIM DİKKAT ET, BENİ KENDİNLE UĞRAŞTIRMA"

Atv'deki canlı yayında konuşan Erdoğan, Hatay'daki temel atma görüntülerini eleştiren Meral Akşener'i şu ifadelerle eleştirdi:

- İP'in başkanı "Bunlar basit çukurlarda hastane yapıyorlar" diyor. Elinizi dilinize dursun. Hayatında inşaat nedir görmemiş. Bunların tepeden tırnağa ne kadar derinliği olması gerektiğini bilmiyor.

- Bunlar deniz kumu değil. Kullanılan demirler çok farklı. Bunlarda hassasiyet var. Harç mikserle pompayla yapılıyor. Özellikle mıcırı kullanarak dört dörtlük yapılıyor.

- Temel betonlarını bu şekilde atıyoruz. TOKİ bu konularda kendini zaten ispatlamış. Sulak zeminde yapmıyoruz. Burada kullanılan yerler daha çok kaya. Buralarda temelleri atıyoruz.

- Belediye başkanlığımdan itibaren bu işin içerisindeyim.

- Bir tane doktor müsveddesi çıkmış konuşuyor. Hayatında acaba senin inşaatla alakan olmuş mu? Biz belediye başkanlığımızda bu inşaatların emvayi çeşitlerini yaptık.

- Hanımefendi de inşaat mühendisi olmuş, konuşuyor. Hastane temellerimizi küçümsüyor.

- Hemen Sağlık Bakanımı ve Murat Kurum'u aradım. O da "Bazı eksikler olsa bile biz buna müdahale ederiz" dedi ve müdahale ettiler.

- Yalana gerek yok. Biz bir şeyi eğer yapıyoruz, yaptık dersek, biz bunu yaparız Meral Hanım.

- Adıma dikkat et. Tayyip'e de Erdoğan'a da dikkat et.

- Belediye başkanlığımdan bu yana kadar attığımız her adımı tartarak atarız.

- 20 yıllık iktidarlık dönemimizde İstanbul ve İzmir'de atılan otoyollara dikkat et. Bunlardan bir fire var mı?

- Kocaeli'de yaşıyorsun oraya da iyi bak. Yalanla dolanla iş yapma. Yanlış yere kafanı çarpıyorsun. Beni kendinle uğraştırma.

MERAL AKŞENER: SENİ ÇOK GERGİN GÖRDÜM RECEP BEY

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın sözlerini paylaşan atv'nin haberini alıntılayarak, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" dedi ve Erdoğan'ı etiketledi.