CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının yer aldığı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım ve proje lansman programında konuştu.

"Bu şehri artık amacı sadece İstanbullu'nun derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor" diyen Akşener, "Mesela eli, genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez!" dedi. Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"Gördüğümüz doğruyu da yanlışı da gür sesle söylemeyi milletimize bir borç biliriz. Bugün iktidarın da muhalefetin de amacı koltuklarını korumaktır. Bu vasat siyasete mecbur değilsiniz. Sesinizi duymayanlara, sorumluluktan kaçanlara mecbur değilsiniz. Sıkışınca tehditlere, hakaretlere başvuranlara, kötü ile daha kötü arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz.

Türk siyaseti maalesef, siyaset simsarlarının her şartta kazandığı milletimizin ise istismar edilip çırak çıkartıldığı bir kayıkçı düzenine sıkıştırılmış durumda. Geldiğimiz noktada maalesef milletimizin geleceği konuşulmuyor. Makam sahiplerinin kaybetme korkuları konuşuluyor. Kendilerinin varlığı ve yokluğu üzerinden Türk milletine gömlek biçmeye çalışanların ucuz yalanları konuşuluyor. Tarihimiz ve maneviyatımız her geçen gün daha da örselenirken, dedikodular havada uçuşurken milletin helal oylarını matematik hesabına indirgeyenler akıllarınca millet iradesine istikamet çiziyor

Emekliye ayrılan Akşener'den ilk hamle Emekliye ayrılan Akşener'den ilk hamle

"İSTANBUL'A KARİYET BASAMAĞI OLARAK BAKILDI"

İstanbul bizim için kutsal emanet demektir. Geldiğimiz noktada ne yazık ki o aziz İstanbul, dertlerin düğümlendiği bir şehir. İstanbul bugün deprem tehlikesi, sığınmacılarla dolan bir şehir. Ne yazık ki İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da sorunlar kronikleşti. Elbette bir şeyleri değiştirmeye çalışanlar da oldu. İstanbul'a hizmet etmeye çalışanlar da oldu. O yüzden İstanbullunun faydalandığı hizmetler için taş üstüne taş koyanlara teşekkür ediyoruz. Ancak hala yetersiz kalan hizmetler var. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı.

Mesela eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehir yönetemez.

Sırtında ihmallerin hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da koltuk kavgalarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez."

AYRINTILAR GELİYOR...