CiddiGazete- Vatandaştan gelen talepleri yerine getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde coronavirüs vaka sayısında artış oldu. ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültesin, bin 575 personelin coronavirüse yakalandığını, bunlardan altısının vefat ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediyesi personeliyle ilgili bilgilendirme paylaşımı yapan Gültekin şu ifadeleri kullandı:

1- 30 bini aşkın personeli ile pandemi döneminin olumsuzluklarını vatandaşlarımıza en az seviyede hissettirmek için gece gündüz çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinde KOVİD-19'a yakalanan personel sayısı 1575’e yükseldi.

2- KOVİD-19 sebebiyle bugüne kadar 6 mesai arkadaşımız hayatını kaybetti. Kendilerine bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

3- LÜTFEN DİKKAT

Vatandaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımızın sağlığı bizim için kıymetlidir. Bu bakımdan, daha önce alınan ziyaretçi kısıtlaması kararı tüm birimlerde daha sıkı uygulanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.