CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Elmadağ Kayak Merkezi'ne gezi düzenleyerek Aile Yaşam Merkezi (AYM) üyesi gençleri ve ailelerini bir araya getirdi.

KAYAKTAN FRİZBİYE

Kentin turizm merkezlerini gelecek nesillere tanıtmayı da amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın kayak merkezi Elmadağ Kayak Merkezi'nde kayak festivali düzenledi.

Kayak sporundan frizbiye, at binmeden kartopu oynamaya kadar birçok aktiviteye katılan gençler ve aileleri mangal keyfi ile eğlenceli bir gün geçirdi.

"GENÇLERİMİZİ MUTLU GÖRMEK BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR"

Başkentlileri kültürel ve doğa etkinlikleri ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Proje Koordinatörü Cahide Özden, şu bilgileri verdi:

"Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı olarak hem çalışma arkadaşlarımıza hem de öğrencilerimize kayak festivali yapmayı düşünüyorduk. Elmadağ Kayak Merkezi’ne gelen gençlerimizin mutlu olduğunu görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Başkentli öğrencilere böyle bir imkânı sağladığı için Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a çok teşekkür ediyorum."

Gençlerin bu tür festivallerle kentini tanıma fırsatı yakaladığını ve bunu yaparken de kış sporlarını sevmeye başladığına dikkat çeken Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Proje Koordinatörü Tuğba Aydın ise "Aile Yaşam Merkezlerimizden 300 üyemizi Elmadağ Kayak Merkezi’ne getirdik. Burada bir festival yapmayı düşündük umarım bugün burada herkes eğlenceli vakit geçirdi. Mansur Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.