CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a seçim sürecinde dualarıyla destek veren 92 yaşındaki Halime Yıldız hayatını kaybetti.

Halime ninenin vefat haberini Mansur Yavaş duyurdu.

31 Mart seçimleri öncesi Kızılcahamam'a yaptığı ziyarette kızı, "Annem size çok dua ediyor. Sizi çok seviyor. Kendisi dışarı çıkamıyor; çıksa sizi görmeyi çok istiyor" deyince, Mansur Yavaş, eve çıkarak Halime ninenin elini öptü ve hayır duasını alıp seçimden sonra tekrar geleceğini söyledi.

31 Mart seçimlerinde AKP ve Devlet Bahçeli'nin ortak adayı Mehmet Özhaseki'yi sandığa gömen Mansur Yavaş, verdiği sözü tuttu ve Kızılcahamam'a giderek Halime ninenin elini tekrar öptü.

"O BİZİM ANNEMİZ, BİZ DE ONUN ÇOCUĞUYUZ"

Halime nineyi ziyarete ailesini de götüren Mansur Yavaş, birlikte kahvaltı yaptı ve dualarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Yavaş, Halime ninenin evinin önünde toplanan kalabalığa şöyle seslendi:

"ONUN SÖZLERİNİ 2 MİLYON KİŞİ İZLEDİ"

"Üçüncü defa aday oldum, maalesef en çirkin seçimi en sonuncusunda yaşadık.

Seçim öncesi burayı ziyaret ederken yukarıya çağırdılar, iyi ki de çıkmışız, burada Halime annemizin duasını aldık. Onun sözlerini 2 milyon kişi izledi.

İzleyenlerin çoğu ağladı, vicdanları sızlattı. Dua eden, destek veren herkesten Allah razı olsun.

Biz de bugün kendisine bir teşekkür için geldik. İnşallah bundan sonra o bizim annemiz, biz de onun çocuğu olacağız" dedi.

ACI BAŞKAN YAVAŞ DUYURDU

Dualarıyla Mansur Yavaş'a destek veren Halime Yıldız, hayatını haybetti. Halime ninenin vefat haberini Başkan Yavaş duyurdu. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Yavaş ifadeleri kullandı:

Gözyaşları içinde ettiği dualarla bize siper olan Halime Annemizi bugün toprağa verdik. "Beni bırakmayacaksınız, bu bir günlük iş değil" demişti. Son görevimizi de bugün yerine getirdik.

Sen de hep bu evladının dualarında olacaksın...

Başımız sağ olsun.