CiddiGazete- Melih Gökçek döneminin kış fotoğraflarını paylaşıp, "Bugün çekildi" diyen ve yalanı kısa sürede ortaya çıkan, daha önce de Mansur Yavaş'ı tehdit ettiği için vatandaşların büyük tepki gösterdiği AKP'nin genel sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, bugün yine aynı tepki çeken davranışı tekrarladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, herhangi bir dayanağı olmamasına rağmen, Yavaş’ı işçi çıkarma hazırlığında olmakla suçlayan Şahin, “CHP'li Mansur Yavaş'a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCEKİ TEHDİDİ DE HATIRLATTI

Yavaş'ın geçen bir yıl içerisinde 3 bine yakın kişiyi işe aldığını aktaran Şahin, "Geçtiğimiz eylül ayında işçi çıkarmaya hazırlanan Mansur Yavaş'ı eğer işçi kardeşlerimizin ekmeğiyle oynarsan Ankara'yı sana dar ederiz" diyerek tehdit ettiklerini de ‘uyardık’ sözleriyle hatırlattı.

Yavaş'ı şimdi de kaynak bahanesine sığınarak işçi çıkarmaya hazırlanmakla suçlayan Şahin, "duyduklarına" dayanarak, şöyle konuştu:

"CHP'li Mansur Yavaş'a bir kez daha sesleniyoruz: Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur. Kimse Büyükşehir emekçilerini yalnız sanmasın."

VATANDAŞLARDAN ŞAHİN'E AĞIR ELEŞTİRİ

Devletin belediyeden daha büyük imkanları olmasına rağmen, işçi alımıyla ilgili bir açıklama yapmayan Fatih Şahin, istihdam alanını sadece belediyeler olarak gösterdi.

Vatandaşlar, Mansur Yavaş'ı sosyal medyadan tehdit eden Fatih Şahin'e ağır hakaretler yağdırdı.