CiddiGazete- Olay, gece saatlerinde Ankara'nın Keçiören ilçesi Güçlükaya Mahallesi Eleşkirt Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, üç katlı Emek Apartmanı'nda ikamet eden İbrahim I. doğalgaz zehirlenmesinden dolayı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu.

İbrahim I., polis ekiplerine ifade verirken, doğalgazdan zehirlendiğini ama kaçağın kendi evinden olmadığını söyledi.

Polis ekipleri durumu hemen apartman yöneticisine bildirerek apartmanı boşaltmasını ve Başkent Doğalgaz ekiplerine haber vermesi gerektiğini söyledi.

Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve Başkent Doğalgaz ekipleri sevk edildi. Apartman boşaltılırken, Başkent Doğalgaz ekipleri yaptıkları çalışmalarda kaçağın Döndü Batmaz'ın (34) evinden geldiğini tespit etti.

Dairenin kapısını uzun süre çalındı ancak açan olmayınca itfaiye ekipleri eve girdi. Ekipler eve girdiklerinde Döndü Batmaz ile çocukları Özkan Batmaz (11) ve Umut Batmaz'ı (5) hareketsiz halde buldu.

Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde anne Batmaz ile iki çocuğunun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri de evde çalışma yaptı. İlk belirlemelere göre anne ve çocukların doğalgaz kaçağından zehirlendikleri öğrenildi.

Anne ve çocukların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

EVDE SADECE 2 KOLTUK VE 1 KİLİM VAR

Ayrıca anne Batmaz, 2 çocuğunu da alarak 3 gün önce Sivas'tan Ankara'ya taşındığı, evinde sadece 2 koltuk ile bir kilim olduğu öğrenildi.

Doğalgazdan zehirlenen İbrahim I.'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.