CiddiGazete- Salgın sürecinde toplumun her kesimine yardım elini uzatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kağıt toplayarak yaşamını sürdüren vatandaşları da unutmadı.

İhtiyaç sahibi vatandaşları incitmeden yapılan yardımların bugünkü adresi atık kağıt işçileri oldu.

"Atık kağıt işçileri" isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu duygusal ifadeler kullanıldı:

- Merhabalar, Çok kısa bir duyurumuz olacak sizlere.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de @ankarabbld Başkanımız Sn. @mansuryavas06, Ankara'da ikamet eden ve sokaklardan emekleriyle kağıt toplayarak yaşamlarını sürdüren Atık Kağıt İşçisi dostlarımıza ve ailelerine, kimseyi incitmeden

- 2. bir elin verdiğini diğer el görmeden yardımlara devam ediyor. Daha birkaç ay önce Sn. Mansur Yavaş, kendisine atılan bir yardım tweet'ine istinaden yine 600 küsür ailemize nakdi yardımda bulunmuş ve duyurusunun olmamasını rica etmişti. Ama bizler #iyilikbulaşıcıdır diyerek

- 3. Sn. Belediye Başkanımızın bu kamusal, halkçı ve hakkaniyetli davranışını da söyleyelim istedik. Ülkece zor zamanlardan geçiyoruz, hele de sokaktan yaşam sürdürmenin zorluğunu tarif dahi edemeyiz. Asla yaptığımız işe dair acındırmayacağız sadece zorluğuna vurgu yapmak istedik.

- 4. Bizler, bu yasaklı günlerde işsiz kalırken, Ramazan ayının bereketine Mansur Başkanımızın, ilgili Zabıta Daire Başkanlığının ve tüm emek verenlerin çabasıyla günlük 2 öğün yemek ve süreç içerisinde Ramazan kolisi yardımlarını düzenli bir şekilde alacağız.

- 5. Bugün itibariyle 2 bin iaşe ile dağıtıma sorunsuz bir şekilde kimseyi incitmeden başladık, devam da edilecek. Halkçı Belediyeciliğin çok özel örneği Sn. @mansuryavas06 Başkanımıza, Zabıta Daire Başkanlığı ve ilgililere teşekkürlerimizle.

Güzel ve huzurlu bir Ramazan dileğiyle.