CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlattığı "iftar menüsü" kampanyasına katılım iki günde çeyrek milyonu aştı. Saat 00.30'da, "iftarver.com"dan verilen sipariş, 355 bin 22'ye ulaştı. Her beş dakikada bir güncellenen verilerde, vatandaşların çağrıya büyük duyarlılık gösterdiği ortaya çıktı.

Hayırsever vatandaşların satın aldığı iftar menüleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine servis edilerek, Ramazan ayını rahat geçirmeleri hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Belpa'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ramazan ayının ilk gününde toplam 12.378 vatandaşımıza sıcak iftar menüleri siz kıymetli hayırsever vatandaşlarımız adına imzalı teslim tutanağı karşılığında teslim edilmiştir. Dağıtımlar talep sıralamasına göre yapılmaktadır. Faturalarınız e-posta adreslerinize, teslimat mesajları da telefonlarınıza sistem yoğunluğuna göre gönderilmeye devam etmektedir.

27.04.2020 Pazartesi gününden itibaren üretim ve lojistik ağımızı genişleterek günde 25.000’den fazla vatandaşımızın evine sıcak iftar menülerini sizler adına teslim ediyor olacağız. Bundan sonra teslim edilen her iftar paketinde “Bu iftar menüsünün ücreti bir hayırseverimiz tarafından ödenmiştir” ibaresi bulunacaktır.

Yoğun ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. #BirlikteBaşaracağız