CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı her eleştirdiğinde mahçup duruma düşen Mamak Belediyesi'nin AKP'li başkanı Murat Köse'yi kameralar yine yalanladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında dile getirdiği eleştirilerini sosyal medya hesabında da sürdüren Murat Köse, "Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, önceki hafta yağan karda Büyükşehir'in yine yeterince tedbir almadığı için sıkıntıların yaşandığını örnekleriyle anlattım.

Ancak büyükşehir yönetimi, bu işi anlayıp çözemeden görev süreleri bitecek görünüyor. Sabır inşaAllah" dedi.

ARAÇLA İLGİLİ DOĞRU BİLGİ VERMEDİ

Murat Köse, Ankara'ya yağan yoğun kar yağışında 24 saat çalışan ve kapalı yol bırakmayan ABB ekiplerini görmezden gelerek, önünden geçen araç için "Küreme ve tuzlama yapmıyordu" dedi.

AKP'li Köse'nin ifadeleri, video görüntüsüyle yalanlandı. Fotoğraf çektirmek için caddeye çıkan Murat Köse'nin önünden geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait kar küreme aracının hem yolu açtığı, hem de tuzlama yaptığı görüldü. Köse'nin buna rağmen "O araç küreme ve tuzlama yapmıyordu" demesi, diğer eleştirilerinde olduğu gibi yine ciddi bir karşılık bulmadı.

"GÖREVİMİZ" DEDİ, FOTOĞRAF ÇEKİLMESİNE İZİN VERMEDİ!

Kar küreme çalışmaları yapılırken bazılarının şov amaçlı fotoğraf çektirdiği gece Mansur Yavaş, belediyede sabahladı. Çalışmaları yerinde izleyen Yavaş, "Vatandaşa hizmet etmek zaten bizim görevimiz. Bunu fotoğraflayarak göstermenin anlamı yok" dedi ve görüntü alınmasını istemedi. Mansur Yavaş'ın bile ilk kez göreceği bu fotoğraf habersiz çekildi.