CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" nedeniyle Başkentliler için çeşitli programlara ev sahipliği yapacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Kulübü üyelerinin Anıtkabir ziyareti ile başlayan kutlamalar kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı da çocuklara özel şenlik programı hazırladı.

HAYDİ ÇOCUKLAR GENÇLİK PARKI'NA

ABB, 23 Nisan Cumartesi günü 12.00-16.00 saatleri arasında Gençlik Parkı'nda kurulacak etkinlik alanında; yüz boyama, masal kahramanları, maskot ve palyaçolar, festival bandosu, capoeira, kukla, ilizyon, balon katlama ve bubble show gibi birçok ücretsiz gösteriyi çocuklarla buluşturacak.

Tüm çocukların davetli olduğu etkinlik programı saat 16.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda ünlü sanatçı Murat Boz’un vereceği konserle devam edecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 24 Nisan Pazar günü Altınpark'ta saat 16.00'da başlayacak Gripin Konseri ile sona erecek.

BİNE YAKIN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULACAK

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının ev sahipliğinde ve Patoloji Derneği iş birliğiyle Mucize Hayatlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli çocuklar, 22 Nisan Cuma günü saat 14.00'te Şule Çet Parkı yanındaki alanda ağaç dikme etkinliğine katılacak.

Yeşilin Başkenti projesine destek veren çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bine yakın fidanı toprakla buluşturacak.

Kuşcağız Çocuk Gündüz Bakımevinde Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 22 Nisan'da saat 10.00'da, ABB Çocuk Meclisi'nde ise 24 Nisan Pazar günü saat 11.00'de çocuklara özel kutlama programı düzenlenecek.