CiddiGazete- Dün tüm Türkiye, Büşra Hemşire'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan bir tabak aşure istediği sosyal medya paylaşımını konuştu.

Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yapan Büşra Hemşire, Mansur Yavaş'ın sosyal medya paylaşımının altına, "Başkanım bana bi tabak aşure gönderebilir misiniz teşekkür ederim" diye yazdı.

Talebe olumlu cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Büşra Hemşire'ye şu mesajı gönderdi: "Sevgili kızım Büşra, Senin nezdinde Şehir Hastanesi'nde çalışan tüm sağlık personelimiz için aşurelerimiz yola çıkıyor. Afiyetle yiyin, iyi ki varsınız."

Diyalog, ciddigazete.com'da haber olunca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tüm yurttan tebrik mesajları yağdı.

Yavaş'a teşekkür edilirken, S. Kaan Altınok isimli hesabın sahibi, Büşra Hemşire'yi hem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya şikayet edip işten attırmakla, hem de tecavüzle tehdit etti. Büşra Hemşire, ağır ifadelerin kullanıldığı tehditten sonra Mansur Yavaş'tan aşure istediği paylaşımını silip, Twitter hesabını kapattı.

Sosyal medya kullanıcıları bu kez, S. Kaan Altınok'u mesaj bombardımanına tutarak ağır şekilde eleştirdi. Altınok, Twitter hesabını korunaklı hale getirdi ancak Facebook hesabını henüz tam olarak kapatmadı.

S. Kaan Altınok'un Facebook profilinde, "Kaan S. Altınok" ismini kullandığı ve Samsun'un Ladik İlçesi'nde yaşadığını yazdığı görüldü.

Fikir dünyası karışık olan Altınok'un, Facebook hesabından üç hilalli bayrakların yanısıra, Said-i Kürdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve "Fesli Kadir" olarak bilinen yazar Kadir Mısıroğlu ile ilgili övücü paylaşımlara yer verdiği ortaya çıktı.

İŞTE S. KAAN ALTINOK'UN ÇİRKİN PAYLAŞIMI: