CiddiGazete- Ankara 2 Nolu Baro Başkanı Eyüphan Korkmaz'ın kendisine ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar, 19 Kasım 2021 tarihinde, ciddigazete.com tarafından yorum yapılmadan haberleştirildi.

Paylaşımlarının ortaya çıkmasıyla panikleyen Eyüphan Korkmaz, avukatı aracılığıyla bugün gazetemize gönderdiği "komedi" kıvamındaki ihtarnameyle haberi kaldırmamızı istedi!

Korkmaz'ın avukatı, ciddigazete.com'a haddi olmayarak "habercilik" dersi vermeye yeltenirken, müvekkilinin paylaştığı sosyal medya mesajlarından hiç söz etmedi.

BİZ DEĞİL, KENDİSİ YAZDI!

Ankara 2 Nolu Baro Başkanı Eyüphan Korkmaz'ın sosyal medya mesajlarını bir kez daha paylaşıyoruz.

Bu ifadeler Eyüphan Korkmaz'a ait. Biz tek kelime ekleyip çıkartmıyoruz. Kamuoyuna, Adalet Bakanlığına, İçişleri Bakanlığı'na, Türkiye Barolar Birliği'ne, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve meslektaşlarına; Eyüphan Korkmaz'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımları bir kez daha hatırlatıyoruz!

İŞTE EYÜPHAN KORKMAZ'IN TWİTTER PAYLAŞIMLARI:

- Yazık değil mi ev ev dolaşan, burs toplayan, mümini incitmeyen yılların emeğine, ne için bunlar, daha fazla pasta için mi?

- Bahçeli'nin elindeki tek cetvel, Öcalan ve PKK'dir... Nefret söylemiyle ölçü izan olunmaz... Kısır siyaset olur, kuyruk olur. Olsa olsa CHP kuyruğu.

- Allah'tan sağ kulvarda siyaset yapan MHP gibi alternatif parti var... Yoksa işimiz haraptı. Akmaz, kokmaz!

- Ben 39 yıl boyunca cemaate sevgi ve muhabbet besleyen, himmette bulunan milyonlardan biriyim... Yazık değil mi bu haince saldırılara.

- 5 ay önceki seçimde, seçmenin %20'sinin bulunduğu İstanbul'da bile BDP'nin arkasına düşen Bahçeli, seçimin galibi biziz açıklaması misali acıdır.

- Hırsız da şantaj da asta riayetsizlik ve organize işler de cezalandırılacak üstad... Beklemek gerek!

- Bahçeli zihniyeti; Türkçe açıklamalı Kur'an olabilir ama Kürtçe açıklamalı Kur'an olamaz! Medreseleri öldürdünüz; ortaya çıkan yılanla yaşayın.

- Utan ey Bahçeli! Kırgızistan Devlet Başkanı bile senden daha vefakar, daha milletçe, kardeşçe konuşuyor! Biraz ibret alınsa keşke!

- Koalisyon ihtimali sıfır ihtimaldir! İnşallah MHP ile HDP koalisyon kursa da eğlensek biraz.

- Cemaat-parti çakışması, inançlı insanlar için, son 30 yılın en aptalca yaklaşım tarzı olur. Böyle bir hal sürdürülemez.

- Bahçeli'nin tarihi bir seçimin akabinde yaptığı basın açıklaması, tek kelime ile basiretsiz, yenilgiyi hazmedemeyen bir karakteri sergiliyor.