CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ordu'da yaşayan engelli bir gençin hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Twitter hesabından Mansur Yavaş'ı etiketleyen Erdinç Yılmaz, "Başkanım nasılsınız? Başkanım ben Ordu ilinde yaşıyorum ve ben engelliyim ben tek parmağım ile üç kitap yazdım. Başkanım ben Atatürk'ü çok seviyorum. En büyük hayalim Anıtkabir'e gitmek ve sizinle tanışmak. Bu hayalimi gerçekleştirebilir misiniz?" diye sordu.

Erdinç'in cumartesi günü Mansur Yavaş'a sorduğu "Hayalimi gerçekleştirebilir misiniz?" sorusu bugün karşılığını buldu.

Yavaş'ın talimatıyla, Ordu'da yaşayan gençle irtibat kuran Ankara Büyükşehir Belediyesi görevlileri, Erdinç Yılmaz ve ailesinin Başkent'e gelmelerini sağladılar.

Ankara'da ABB'nin misafiri olan Erdinç ve ailesi önce Anıtkabir'i ziyaret etti.

Erdinç, Anıtkabir'de çektirdiği fotoğrafı şu ifadelerle paylaştı: "Ben bugün hayallerime kavuştum. Ben bugün Anıtkabir'i ziyaret ettim. Ben bugün Ata'mı ziyaret ettim."

Ordulu Erdinç Yılmaz ve ailesi daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Mansur Yavaş'ın konuğu oldu. Yılmaz ailesini makam odasında ağırlayan ve tanışan Mansur Yavaş, Erdinç'in yazdığı kitapları da imzalatarak satın aldı.

Erdinç Yılmaz, Başkan Yavaş'la buluşmasını ise cümlelerle anlattı:

"Bana bu güzel günü yaşatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Başkanımız ile görüştük. Başkanıma buradan bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."