CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifa ettirilen eski başkan Melih Gökçek hakkında, FETÖ'den suç duyurusunda bulundu. AKP'li üst düzey isimlerin bile Ankara'yı parsel parsel sattığı yönünde değerlendirmeleri olan Melih Gökçek de kısa süre sonra Mansur Yavaş aleyhine karşı dava açtı.

TALİMAT FETÖ'DEN GELMİŞ

Hakkındaki suçlamayla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Melih Gökçek, isim vermeden Mansur Yavaş'ı "kripto FETÖ'cü" ilan etti! Gökçek, "FETO tüm belediyelerdeki kripto FETO'culara talimat göndermiş; 'Sizle uğraşan herkesi FETO'ya yardım etmekle suçlayın. Kendi FETO'culuğunuzu örtmenin en iyi yolu, karşıyı FETÖ'culukla suçlamaktır' kriptolara tarihi İkazım: FETO'culuğunu bu yolla örtemezsiniz" dedi.

Twitter kullanıcıları, Melih Gökçek'e yoğun şekilde cevap vererek, döneminde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için yaptığı övgü açıklamalarını ve FETÖ'cülerle ilişkilerini hatırlattı.

KENDİ YAPTIKLARINI UNUTTU, MANSUR YAVAŞ'I SUÇLADI

Gökçek ikinci paylaşımında, Mansur Yavaş hakkında ilk suç duyurusunu yaptığını açıkladı. Gökçek, Mansur Yavaş'ın, iftira, hakaret ve görevi kötüye kullanmaktan TCK 125, 257 ve 267. maddeleri kapsamında hesap vereceğini söyledi. Gökçek, "Bu hafta en az iki dava daha sırada. Hukuksuzlukların yanına kalmayacak sayın Yavaş" ifadelerini kullandı.