CiddiGazete/Özel- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in son günlerdeki hırçınlığının nedeni ortaya çıktı.

Banka havalesiyle değil de Adana'ya 500 bin doları torbayla göndermeyi tercih eden Melih Gökçek, Osmanlıspor yönetiminde çalışan akreditasyon sorumlusu S.K.'yı görevlendirdi.

500 bin dolarla yola çıkan S.K. ortadan kayboldu. Telefonları kapalı olan ve kimsenin ulaşamadığı Osmanlıspor çalışanı, uzun süre arandı.

Hem 500 bin dolarını düşünen, hem de çalışanının hayatından endişe eden Melih Gökçek, iddiaya göre durumu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bildirdi.

Soylu'nun Emniyet Emniyet birimlerine talimat vermesi üzerine S.K. dün gece yakalandı, ardından durum savcılığa bildirildi!

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, futbolu çok sevdiği için oğlu Ahmet Gökçek'e spor kulüp almıştı. Hakkındaki iddialarla ilgili dün gece gözaltına alınan S.K., Osmanlıspor Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek'le...

Melih Gökçek'in Adana'ya elden gönderdiği 500 bin doların akibetiyle ilgili tahkikat devam ederken, S.K. Osmanlıspor Kulübü'nün yönetim kurulundan çıkartıldı ve fotoğrafı da kulübün internet sitesinden kaldırıldı.