CiddiGazete- 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın oldu.

Ödülün Mansur Yavaş'a verildiğinin açıklanmasının ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sosyal medyada tebrik yağmuruna tuttuldu.

SEVİNMEYEN TEK KİŞİ MELİH GÖKÇEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gözyaşları içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek, o günden sonra tüm enerjisini Twitter'a verdi.

Troll kıvamındaki sosyal medya paylaşımlarıyla çoğu zaman Twitter kullanıcılarını güldüren Gökçek, bu geceyi de uykusuz geçirdi.

04.05'TE TWEET ATTI!

Mansur Yavaş'ın ödül aldığı haberi TSİ 22.00'de açıklandı. Altı saat hazırlık yapan Melih Gökçek, saat 04.05'te başladığı sosyal medya paylaşımlarını 05.44'e kadar sürdürdü.

BEYPAZARI'NDAN BAŞLADI!

Melih Gökçek, Yavaş aleyhine attığı ilk tweette şöyle dedi:

GÜLDÜRMEYİN İNSANLARI...

BEYPAZARINI 5 SENEDE 21 SIRA GERİLETTİĞİ DPT RAPORLARIYLA TESCİLLENEN, DÜNYA KÜRESEL ŞEHİRLER SIRALAMASINDA ANKARA’YI 2 SENEDE

10 SIRA GERİYE DÜŞÜREN MANSUR "2021 DÜNYA BELEDİYE BAŞKANI BAŞKENT ÖDÜLÜ" KAZANMIŞ.

ÖDÜLÜN ADIYLA BİLE SİZLE DALGA GEÇMİŞLER.

YİNE HAKARET ETTİ

Eleştirinin ötesinde hakaret ve iftira dilini kullanmayı alışkanlık haline getiren Melih Gökçek, dün gece de aynı tavrı sergiledi.

Erdoğan tarafından siyaset dışına itilen Gökçek, son paylaşımında çeyrek asır süren görev sürecinde aldığı şaibeli ödülleri paylaştı. Tweetlerini sadece AKP yandaşı takipçilerine açan Melih Gökçek, Mansur Yavaş için de çirkin benzetmeler yaptı.

Vatandaşların "Boş damacana gibi kapı önüne kondu" ifadeleriyle tasvir ettiği Gökçek, gecenin son paylaşımında şöyle dedi:

BUNLAR DA GÖKÇEK’İN ALDIĞI ÖDÜLLER...

LÜTFEN SEYREDİN VE KARTAL'LA SİVRİSİNEK'İ MUKAYESE EDİN. İKİSİ DE UÇUYOR AMA...