CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı ve 13.5 milyon lirayı geçen "Ankara Tek Yürek" yardım kampanyasına ilgi devam ediyor...

CHP Ankara eski milletvekili Aylin Nazlıaka da sosyal medya hesabından kampanyasının adresini duyurarak, yardım için destek istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifa ettirilen Başkent'in eski belediye başkanı Melih Gökçek, bu paylaşımda Nazlıaka’ya dikkat çeken bir cevap verdi. Nazlıaka’ya boş damacana fotoğrafı atan Gökçek’in paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

Aylin Nazlıaka, Gökçek’in cevabını paylaşarak, "Gökçek selfie yollamış" dedi.

Gökçek’in boş damacana paylaşımı ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dört gün önce Gökçek’in Ankara itfaiyesi ile ilgili iddialarının üzerine yapılan "Boş damacana gibi kapı önüne bırakıldı" açıklamasını anımsattı.

İtfaiyenin bir yangına müdahale edemediğini iddia eden Gökçek’e, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen cevapta, “2017 yılının Ekim ayında sebebi kamuoyuna açıklanmayan şekilde görevden alınan, ağlayarak belediyemizi terk etmek zorunda kalan, kapının önüne boş damacana şişesi gibi konulan Melih Gökçek, ahlak dışı iftira kampanyalarına bu kez insan canı üzerinden devam etmiştir” denilmişti.