CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan Melih Gökçek yine "cambaza bak yaptı."

AKP'nin Ankara il kongresinde AKP Ankara İl Başkanı ve MHP Ankara İl Başkanıyla fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan Gökçek, tweetini dakikalar sonra sildi.

AKP'lilerin yanısıra, MHP'lilerin de tepki gösterdiği paylaşım, "Kimse Melih Gökçek'le aynı karede görünmek istemiyor" diye yorumlandı.

Siyasi geçmişinde FETÖ lekesi bulunan Melih Gökçek, paylaşımı neden kaldırdığını açıklamadan, dikkat dağıtmak için her sıkıştığında yaptığı gibi yine Ülkü Ocakları Genel Başkanları'ndan Servet Avcı'ya atılan iftiraya sığındı.

MHP'de genel kurul talep eden ülkücülere iftira furyasında gözaltına alınıp dört saat sonra serbest bırakılan, ardından da takipsizlik kararı verilen Servet Avcı'nın "FETÖ'cü" olduğunu ima eden Melih Gökçek, son skandalında da yine aynı taktiği uyguladı.

FETÖ'cülerle olan ilişkisi belgeleriyle kanıtlanan ve savcılığa intikal ettirilen Melih Gökçek hakkında "terör örgütüne yardım ve yataklıktan" dava açılması için gün sayılırken, o Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından Servet Avcı'nın "FETÖ'cü" olduğunu ima etti.

GÖKÇEK NE ZAMAN GÖZALTINA ALINACAK

Hiç bir belge ve kanıt yokken, sadece MHP genel merkezinden gelen talep doğrultusunda Servet Avcı'ya "yıldırmak için" bir kaç saatliğine de olsa gözaltı uygulanırken, yıllarca cezaevinde yatacak kadar kanıt ve belgenin ortada olduğu Melih Gökçek için gözaltı kararının hala verilmemiş olması garip karşılandı.

AMACI DİKKAT DAĞITMAK

Kendisiyle ilgili FETÖ iddialarını unutturmak için zaman zaman paylaşımlar yapan Melih Gökçek, AKP ve MHP'lilerle çektirdiği fotoğrafın tepkilerini dağıtmak için yine "Servet Avcı"yla ilgili tweet attı.

Gökçek paylaşımında, "MANSUR YAVAŞ,

SAĞ KOLUN SERVET AVCI’NIN FETO’DAN GÖZ ALTINA ALINDIĞINI BİLİYOR MUYDUN?

BUGÜN BİR ARKADAŞ

BU GAZETE KÜPÜRÜNÜ ATTI DA Bİ SORAYIM DEDİM..." ifadelerini kullandı. Melih Gökçek, tweetinin altına yorum yazılmasını kısıtladı.