CiddiGazete- Bugün Ankara'da AKP'liler Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı karalama kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifa ettirilen eski belediye başkanı Melih Gökçek'le başlayan kampanya, AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin'le devam etti.

Melih Gökçek'in paylaşımları sosyal medyada "ti"ye alınırken, Fatih Şahin'in iftirasını arşivler yalanladı.

Daha önce de yapmış olduğu bir konuşmada Mansur Yavaş için "Ankarayı dar ederiz" diyen Fatih Şahin, bugünkü iftirasında suçüstü yakalandı.

Şahin'in Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karalamak için kullandığı görseller, 12 Aralık 2018 tarihine ait çıktı. AKP'li Mustafa Tuna dönemine ait fotoğraflarla Mansur Yavaş'ı karalamaya çalışan Fatih Şahin, "Daha ilk kar sınavında Mansur Yavaş sınıfta kaldı. #Ankara’nın ana arterleri, bulvarları kilitlenmiş durumda. Hiç önlem alınmamış; yolları açmak için de yeterli çaba yok. Bir kez daha gördük ki belediyecilik akılla, birikimle, ekiple, gönülle yapılır; bu özellikler CHP’de yok" ifadelerini kullandı.

AKP'li Fatih Şahin'in "bugün" diye kullandığı fotoğraflar, 12 Aralık 2018 tarihinde İHA tarafından servis edilmişti.

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, 2 yıl önce AKP döneminde çekilen fotoğrafları "bugün çekilmiş" gibi paylaşıp, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yüklendi.