CiddiGazete- "Milletimizi manevi iklimiyle saran ve ortak ruhla kaynaştıran bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bayram mesajı şöyle:

Büyükşehir Belediyemiz; kentimizde huzurlu ve güvenli bir bayram geçirilmesi için tüm çalışmaları gerçekleştirdi. Bayram öncesinde hayvansal atıklar nedeniyle oluşabilecek tüm haşerelere karşı kurban satış ve kesim alanlarında ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini uyguladık.

Mezarlıklar başta olmak üzere kentimizin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Zabıta güçlerimiz kent genelinde hijyen denetimlerini sıklaştırdı.

Bayram boyunca da hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. EGO otobüsleri, Metro, Ankaray ve Teleferik ücretsiz olarak hizmetlerini sürdürecek. Mezarlık ziyaretleri için ise her yıl olduğu gibi bu yıl da ring seferleri düzenleyeceğiz. Başkent 153, Zabıta, İtfaiye, Sosyal Hizmetler, ANFA Güvenlik ve ASKİ ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarına devam edecek.

Sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının tazelendiği bayram vesilesiyle büyüklerimizin ellerinden, yarınlarımızın umudu gençlerimizin gözlerinden öpüyor; birlik ve beraberlik şuurunun hoşgörüyle pekiştiği nice bayramlarda birlikte olmak umuduyla tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.