CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na, 30 yıllık TRT deneyimi bulunan ve TRT’nin birçok bayram, yılbaşı, Nevruz, Şeb-i Arus programının prodüktörlüğü ve yönetmenliği görevi ile 2003 yılında Türkiye’nin birinci olduğu Eurovision şarkı yarışmasında yapımcı ünitenin yöneticiliğini üstlenen H. Ali Bozkurt getirildi.

1986 yılında göreve başladığı TRT’de 30 yılı aşkın süre görev yapan Bozkurt, kurum içerisinde müzik, eğlence, bayram, yılbaşı, Nevruz, Şeb-i Arus gibi yüzlerce programın prodüktörlüğü ve yönetmenliği görevinde bulundu.

Alanında ulusal ve uluslararası birçok eğitimi bulunan Bozkurt, TRT’de proje hazırlama, program yapımcılığı, liderlik ve yöneticilik becerisi, prodüktörlük gibi alanlarda birçok kez mesleki eğitim verdi.

Özellikle Türk Halk Müziği alanında yüzlerce programın prodüktörlüğü ve yönetmenliğini yapan H. Ali Bozkurt, Türkiye’nin birinci olduğu 2003 Eurovision Şarkı Yarışması ile dördüncü olduğu 2004 Eurovision Şarkı Yarışması’nda da Müzik ve Eğlence Programları Müdürü olarak görev yaptı.

Bozkurt, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın atama kararı ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı görevine getirildi.