CiddiGazete- Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Melih Gökçek'i Teke Tek'e davet ettiğini ancak bu Gökçek'in daveti kabul etmediğini söyledi.

Altaylı, Melih Gökçek ve çevresinin, Mansur Yavaş'ın konuk olduğunu duyunca kendisini mesaj yağmuruna tuttuğunu ifade etmişti.

Altaylı'nın bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle:

Teke Tek'e katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a haksız bir saldırı var iktidar kanadındakilerden.

Neymiş ben "Projeleri sorunca hiçbir proje gösterememiş. Hiçbir şey yapmamış."

Yahu adam bir program boyunca yaptıklarını anlattı.

Onlarca projeden bahsetti.

Hatta ben de sonunda "Anladığım kadarı ile ilk iki yıl projeleri hazırlamakla, ikinci döneminiz ise bu projeleri hayata geçirmekle geçecek" dedim.

O da "Evet, çünkü geldiğimizde hazırlanmış hiçbir proje ve plan yoktu. Mesela bir metro projesi, 1 günde hazırlanmıyor. Yüzlerce sondaj yapmak gerekiyor. Sonra da bunlara göre bir proje üretmek gerekiyor" dedi.

Ama Yavaş'ın benim bir sorum üzerine aradığı bir görseli bulamaması üzerine "Bakın işte hiçbir projesi yok. Gösteremiyor bile" yaygarası başladı.

Çünkü biz bazıları gibi konuğun hazırlatmış olduğu görselleri alıp, propaganda yayını yapmadığımız için, görseller yayın rejisinde hazır olmuyor.

Konuk kendi gösteriyor gösterecekse. Yavaş da getirdiği onlarca görsel arasında aradığını hemen bulamadı, yayın da aksamasın diye daha fazla aramadı.

Propaganda televizyonculuğuna alışkın olanlar ise bu durumu garipsedi.

Kimseyi savunmak benim işin değil.

Ama haksızlığa da tahammül edemem.

Kusura bakmayın.

NOT: Melih Gökçek'i de cevap hakkı doğduğu için Teke Tek'e davet ettik. Şu an müsait olmadığını, ilerleyen günlerde gelebileceğini söyledi.