CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın "Tarafsız Bölge" programına konuk oldu.

Ahmet Hakan'ın sorularına cevap vermekte zorlanan Melih Gökçek, kan donduran itiraflarda bulundu.

Gökçek, kendi döneminde çok sayıda FETÖ'cüyü belediyeye aldığını ve Genel Sekreteri'nin bile FETÖ'cü olduğunu, sonra da yurt dışına kaçtığını söyledi. Ahmet Hakan'ın soruları karşısında zaman zaman terleyen ve cevap vermekte zorlanan Gökçek, "Genel Sekreterim Kamil Kılıç FETÖ'cüydü... Kaçtı gitti... FETÖ'cüydü yani..." Melih Gökçek, Kamil Kılıç'ı FETÖ'cü olduğunu bilerek görevlendirdiğini itiraf etti.

GÖKÇEK ATMADI, EMEKLİ OLDU!

Melih Gökçek, FETÖ'cü Kamil Kılıç'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde 1994 yılında göreve başlattı. Kılıç, Gökçek'in "milat" diye kendisini aklamaya çalıştığı 17/25 Aralık 2013'ten sonra da görevine devam etti ve 2014 yılında kendi isteğiyle emekliye ayrıldı. Emekli olduktan sonra da Melih Gökçek'in yanında yer alan FETÖ'cü Kamil Kılıç, akabinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Gökçek için çalıştı. Kamil Kılıç daha sonra yurt dışına kaçtı.

MELİH GÖKÇEK, KENDİ DÖNEMİNDE BELEDİYEYE ALDIĞI VE HALEN GÖREVDE OLAN FETÖ'CÜLERİ AÇIKLAMALI

Programda Melih Gökçek, belediyede kendi döneminden kalan çok sayıda FETÖ'cü olduğunu da söyledi ve "Biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz" dedi.