CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden aldığı ve siyasi hayatını bitirdiği Melih Gökçek, emeklilik günlerinde "Twitter kuşu" oldu!

AKP tarafından tekrar aday gösterilmeyen ve kapının dışında bırakılan Melih Gökçek, geçmişindeki hataları unutturmak için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a saldırmayı görev edindi.

Mansur Yavaş'la ilgili yaptığı her paylaşımı ya yalan ya da yanlış çıkan Gökçek, yine sosyal medya kullanıcılarının alay konusu oldu.

Ankara ve çevresine yağan sağanağın ardından su taşkınlarını gündemine alan Melih Gökçek, Şereflikoçhisar'daki görüntüden Mansur Yavaş'ı sorumlu tuttu.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sorumluluk alanındaki karayolunda faturayı Mansur Yavaş'a kesmeye çalışan Gökçek, "MANSUR, ÇOK BECERİKSİZSİN ÇOK... 15.000 ADAM ALDIN... IZGARALARI TEMİZLEMEYE 15 ADAM BULAMADIN MI? ÇAPSIZ..." dedi.

Melih Gökçek'in hakaret ve yalan ifadeler içeren sosyal medya paylaşımından sonra ABB'ye ait Twitter hesabında şu ifadeler kullanıldı: "Bir trolbaşının ABB Başkanı @mansuryavas06'ı su taşkını nedeniyle suçladığı ve iftira attığı görüntülerdeki caddenin KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDA olduğu ortaya çıktı."