CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından nedeni bilinmeyen şekilde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, FETÖ soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na çağrıldı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le fotoğrafları olan, sosyal medyadan Fetullah Gülen'e övgü mesajları yağdıran, FETÖ'cü yapıya iltimas geçtiği iddiasıyla AKP'liler tarafından bile "Parsel Parsel" diye anılan Melih Gökçek, savcılıkta iki saat ifade verdi.

Gözaltına alınması, tutuklanması, mal varlığına el konulması gündemde olan Melih Gökçek, savcılıktan çıktıktan sonra saldırgan bir tavır ortaya koydu.

Geçmişini unutturmak ve dikkatleri başka yöne çekmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Başdanışmanı Servet Avcı'ya iftira dolu sosyal medya paylaşımları yapan Melih Gökçek, Twitter kullanıcıları tarafından ilgi görmedi.

Paylaşımlarının yorum kısmını sadece kendisini takip eden troll grubuna açan Gökçek, FETÖ ile ilişkileri üzerine vatandaşların kendisine soru sormasını engelledi.