CiddiGazete

Ankara'da yaptığı imara aykırı kulelerini kurtarmak için Mansur Yavaş'a iftira atan ATO eski başkanı Sinan Aygün, CNNTürk'teki canlı yayında tartışıldı. Başak Şengül'ün moderatörlüğünü yaptığı programa Prof. Dr. Ersan Şen, CHP eski milletvekili Erdal Aksünger, Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Melih Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'den Latif Şimşek katıldı.

Ersan Şen, hukuki süreci değerlendirip, Mansur Yavaş'ın doğru adım attığını söylerken, Erdal Aksünger de Sinan Aygün'ün kule inşaatını mahkeme kararına rağmen yıkımdan kurtarmak için çaba gösterdiğini söyledi.

Melih Gökçek döneminde yapılan hukuka aykırı imar planlarında faturayı Mansur Yavaş'a kesmeye çalışan Takvim Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Zafer Şahin ile Beyaz TV programcısı Latif Şimşek'e cevap, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin'den geldi.

KARARI YARGI VERECEKTİR

Programın sunucusu Başak Şengül'e mesaj atan Gültekin, "Ortada iki ayrı dava söz konusudur. Ruhsat iptali, 10'uncu ayın sonunda olmuştur. Yarım saat meselesine gelince, istinafa gidip 10 gün sonra da 20 gün sonra da geri çekilebilir, kötü niyet olsa bu arada eli daha güçlü hareket edilebilirdi. Ancak başkanımız konuyu duyar duymaz olaya hemen müdahale etmiştir.

Zafer beyin (Zafer Şahin) dediği tazminat konusu ise davalıktır. Yargı kararını verecektir. Rüşvetin, başkanımızı ve Meclis üyelerini ilgilendiren bir durumun olmadığı kesinleşmiş ve konu yargıya intikal etmişken, artık bu konunun köpürtülmesi ve hala tartışılmasını iyi niyetli görmüyoruz" dedi.