CiddiGazete- Ankara Batıkent’teki bir kafede, madde bağımlılarının 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğuna yönelik tacizini engellemeye çalışırken 6 yerinden bıçaklanan 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan yaşam mücadelesini kaybetti.

Medyaport’tan Ayça Onuralmış’ın haberine göre, olay 31 Ekim Pazar günü Ankara Batıkent’te bir kafede meydana geldi. Kafede bir masada oturan 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğu kafeye gelen ve madde bağımlısı oldukları belirtilen 6 kişinin önce sözlü, ardından fiziksel olarak tacizine maruz kaldı.

Bu arada yan masada oturan Haydarcan Kılıçdoğan ile kafede çalışan garson, olaya müdahale edince aralarında tartışma başladı. Haydarcan Kılıçdoğan ve saldırganlar, kafenin dışına çıktı. Tartışma kavgaya dönünce tacizciler Kılıçdoğan’ı 6 yerinden bıçakladı. Hemen hastaneye kaldırılan Kılıçdoğan, bu sabaha karşı yaşam savaşını kaybetti.

Kılıçdoğan’ın yakınları, saldırının Ankara Batıkent Meydanı’nda bulunan madde bağımlıları tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti. Görgü tanıkları, Batıkent Meydanı’nda madde bağımlıları tarafından kadınların taciz edildiğini belirtirken, Emniyet’e yapılan şikayetlerden sonuç alamadıklarını söylediler.