CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, görevdeyken yaptığı gibi emeklilik günlerini de Twitter'da değerlendirmeyi sürdürüyor.

Siyasilere yaptığı eleştiriler karşılık bulmayınca, Melih Gökçek bu kez kendisini takip eden vatandaşlarla tuluat tadında diyaloglara girmeye başladı.

Bir vatandaşın, "Yırt kendini boş damacana İbrahim Melih Gökçek" ifadesine Gökçek, "Yaşını başını da almışsın. Bu damacanalarla fanteziniz nedir ki? Hiç yakıştıramadım" diye sordu.

İLGİNÇ DİYALOG ŞÖYLE:

- Melih bey alınacağını bilsem yazmazdım alındın mı.

MG: ALINMADIM. Sadece damacana fantezini merak ettim. Nasıl bir fantezi, kamuoyuna da açıklarsan twit alemi öğrenmiş olur. Yaşını başını almışsın da hayret ettim. Artık damacanayla mı fantezi yapıyorsun.

- Melih bey ben senin gibi yaş yere oturmuyorum seni kapının önüne koydukları için rüyalarında Ankara fantezileri depreşiyor.

KADIN TAKİPÇİYE "SALATA"LI CEVAP

- Usanmıyor, atıldı yine de gözü Ankara'da Allahım sen bizi koru yarabbim.

MG: Senin gibi kadından milliyetçi olursa, kaktüsten de salata olur

- 38 yaşıma kadar kimsenin minnetiyle iş sahibi olmadım, ikincisi ise popülariteye ihtiyacım yok sanatçı değilim. Tavsiye ederim biraz okuyun, beyin Beyin önemli. Kullanmanız gereken bir uzuv.

- SİZE "ESKİ GEREKSİZ BELEDİYE BAŞKANI" DEMEMDE BIR PROBLEM YOKTUR UMARIM

MG: Benim de sana höst dememde mahsur yoktur herhalde.

- Hah şöyle özüne dön! Komplekslerden uzaklaş sen kovulmuş ve geçmişi gizem ve şaibelerle dolu bir soru işaretisin. Önce onlardan temizlen sonra namazdan, şaraptan vb fitnece amaçlarına dön! Çünkü bu amaçların sana kötülük getirecek kimseye degil.

- Doğru bilgiyi Mansur Başkandan alıyoruz.

MG: Daha şimdiye kadar kendisine sorulan tek bir soruya cevap verildiğini görmedik. Devamlı duymazları oynuyor. Hangi cevabı aldın ki? Kendisine şimdiye kadar 30 civarında yazılı soru sordum mübalağasız 25 tanesine cevap alamadım. Şeffafım diyor en büyük gizlilik onda.

- 06melihgokçek sakin ol şampiyon. Meşgul adam bir de senin hezeyanlarınla mı uğraşacak. Rahat bırak insanları Ankara hizmet bekliyor büyük şehir çalışıyor.

(Yazım hataları, tweetlerin orijinaline sadık kalındığı içindir.)