AKP eski milletvekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabından, AKP eski genel başkan yardımcısı Bülent Arınç’ın AKP’li milletvekili oğlu Mücahit Arınç tarafından saldırıya uğradığını belirtti. Metiner mesajında, “Az önce Ankara Esenboğa Havalimanı VİP salonunda Bülent Arınç’ın oğlu AK Parti Milletvekili Mücahit Arınç herkesin içinde şahsıma terbiyesizce laflar eşliğinde saldırıda bulunmak istedi” ifadelerini kullandı ve “Bu çirkin saldırının siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun!” dedi.

Mehmet Metiner’in attığı mesaj şöyle:

METİNER, ARINÇ'A NE CEVAP VERMİŞTİ

Mehmet Metiner, 4 Ekim tarihinde Star Gazetesi'ne yazdığı yazıyla AKP'li eski hükümet sözcüsü Bülent Arınç’a cevap vermişti.

Arınç’ın sürekli Erdoğan’ı hedef aldığını ve kibirli olduğunu iddia eden Metiner, “Dün Reis'i senin gibilere karşı savunduğumuz için bize düşmandın. Bugün ise Reis üzerinden sürdürüyorsun düşmanlığını. Ömrümüz bu dava için geçti. İşkenceyse işkence, hapisse hapis. Hakkımızda konuşurken haddini aşma. Otur oturduğun yerde, yeni bir fitneye sebebiyet verme. Reis'in hatırına sana katlanıyoruz. Yoksa defterini dürmesini biliriz. Bence Reis'in müsamahasını da, şansını da fazla zorlama” demişti.

Metiner, Arınç’ın dört AKP’li bakanın yolsuzluk nedeniyle Yüce Divan’a gönderilmesi için oy kullandığını da iddia etmişti. Habertürk Televizyonuna konuk olan Arınç, AKP’nin 16 yıllık iktidarı döneminde yaşananlara dair çeşitli eleştirilerde bulunmuştu.