Bazen bir ağacın altında oturur, gelene gidene selam verirsiniz. Kimi komşunuz, kimi dostunuz, kimi mahalleden arkadaşınız. Herkes gelir ve gider. Hepsinin gideceği yerler başkadır. Geldikleri yerler başkadır. Ama gülümser ve hepsinin gidecekleri yere sağ salim varmalarını dilersiniz. Dostluk hatta insanlık da zaten budur.

Bugün Türk siyasetine yeni bir parti katıldı. Ümit Özdağ Bey, kuracakları partinin adının Zafer Partisi olduğunu kamuoyuna duyurdu.

MHP'de, BBP'te, İyi Parti'de olduğu gibi Zafer Partisinde de ülküdaşlarımız olacak. Diğer partilerdeki ülküdaşlarımız gibi onlar için de hedeflerine ulaşmalarına dileyeceğiz; başarı temenni edeceğiz.

Ben hep o ağacın altında oturuyorum ve gelen gidene dosta selam veriyor, arkalarından iyi dileklerimi gönderiyorum. Farketmiyor. Kaderin CHP'ye götürdükleri de bu dualara dahil.

Biz ise hep aynı noktada, bütün bu gelip geçen dostların bir arada, bir çatı altında buluştuğu günleri bekliyor ve bunun için çabalıyor olacağız.

Atalarımızın dediği gibi bir elin nesi var, iki elin sesi var. Sonuç itibariyle partiler bizler için bir araç amaç ise hep aynı. Aynı amaca yürüdüğünü düşünen insanların aynı çatı altında birleşmelerini düşlemek de aslında bir hayal değil bir realite olmuyor mu?

Parti, lider, konum vb. kimliklerden sıyrıldığımızda hepimizin elinde sadece Ülkücülük kalıyor. Bunu hiç unutmamalıyız. Çünkü bizi yarınlarda bir araya getirecek fikir işte o Ülkücülüktür.

O ağacın altından bütün dostlara çoşkun selamlar. Ayağınıza taş değmesin dostlar.