CiddiGazete- Antalya'da yaşayan Gülmez ailesinin çocukları SMA Tip 1 hastası Mustafa Yağız Gülmez için geçtiğimiz sene valilik izniyle bağış kampanyası başlatıldı. İhtiyaç olan 33 milyon TL'nin 26 milyon TL'si bağış aracılığıyla toplandı.

21 Haziran 2022 tarihinde SMA hastası Mustafa Yağız Gülmez hayatını kaybetti. Toplanan paraların Mustafa Yağız Gülmez'in tedavisi için kullanılmadığı, ailenin lüks harcamalarına gittiği ortaya çıktı. Anne Didem Gülmez itiraflarda bulununca canlı yayında gözaltına alındı.

vurgun 2

DÖRT LÜKS ARAÇ ALDILAR, OTO GALERİ AÇTILAR

İddiaya göre SMA hastası Mustafa Yağız Gülmez için valilik hesabında toplanan paranın bir kısmı ailenin şahsi hesaplarına izinsiz olarak aktarıldı. Paranın tutulduğu evde şüpheli bir yangın çıktı.

Mustafa Yağız Gülmez’in kullandığı cihazların akülerinden çıkan yangında cihazlar ve evin odası, yangın nedeniyle küle döndü. Bağış kampanyası durduruldu. Bağış parasıyla dört adet lüks araç alındığı ve oto galeri açıldığı öne sürüldü.

CANLI YAYINDA GÖZALTI

Mustafa Yağız Gülmez'in annesi Didem Gülmez, Star TV canlı yayınına çıkarak açıklamalarda bulundu. Canlı yayındaki açıklamalar Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ihbar kabul edildi. Anne Didem Gülmez, İstanbul'daki canlı yayında gözaltına alındı. Didem Gülmez’in gözaltına alınma anları canlı yayınlandı, kendisine mikrofon tutularak soru soruldu. Didem Gülmez polis amirleri eşliğinde Antalya'ya götürülmek üzere yola çıktı.