CiddiGazete- Türkiye Büyük Millet Meclisi 3 aylık aranın ardından mesaisine 1 Ekim Cumartesi günü başladı. Açılışın ardından Milliyetçi Hareket Partisi ilk grup toplantısını bugün gerçekleştirdi.

MHP'nin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli şöyle dedi:

- TBMM’nin 27. dönem 6. yasama yılının ilk grup toplantısı nedeniyle bir araya gelmiş bulunuyoruz.

- Türkiye’yi parlak bir geleceğe ulaştırma konusunda sahip olduğumuz sorumluluk bilincinin boyutu devasadır. 2023 yılında bir yanda cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü gururla kutlayacağız diğer yandan 2 imtihanla karşılaşacağız.

"YIL BİTMEDEN EYT SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAKTIR"

- Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar TBMM’de milletimizin beklentilerini birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi EYT’lilerdir. Ümit ediyorum ki yıl bitmeden bu adaletsizlik çözüme kavuşturulacaktır.

"ANKETLER BİZİM İÇİN VIZILTIDIR"

- Satılmış anketçilerde eğer yüz kaldıysa sokağa çıkmalarını bir kez daha düşünmelerinde fayda olduğu kanaatindeyim. Bizde eğilmez baş teslim olmaz irade var. Türki milleti var olduğu sürece üç hilalin önü kesilemez.

- MHP, Türkiye’nin son siperidir. MHP, Türk milletinin ruh köküdür. Anketler şunu bunu söylemiş bizim için vızıltıdır. Biz milletimize bakarız. Emek olmadan ekmek erdem olmadan da hizmet olmayacağını hiç yabana atmayız.

"ADAYIMIZ ERDOĞAN, SONUNA KADAR HAYKIRACAĞIZ"

- Bizim cumhurbaşkanı adayımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu sonuna kadar haykıracağız. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Önce ülkem ve milletim diyen herkesi saflarımıza çağırıyorum.