CiddiGazete- AKP'li Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi eleştirdiği için Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'den atılmak üzere disiplin kuruluna sevk edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP genel merkezinin bir süredir uyguladığı Twitter yasağını deldi.

Sürekli Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğan güzellemeleri yapan ve "biat" noktasında ülkücülerin büyük tepkisini çeken Enginyurt, MHP'den atılacağını öğrenince kazan kaldırdı.

Cemal Enginyurt, 1 Temmuz'da ara verdiği sosyal medya paylaşımlarına ihraç kararından sonra yeniden başladı.

Daha önceki gibi Bahçeli ve Erdoğan'a övgü yağdırmayan Enginyurt, "MHP vazgeçilmez sevdamdır" diyerek tabana sığındı.

Devlet Bahçeli'nin kongre sürecinde MHP'den attırdığı isimlere ağır hakaret ve küfürler eden Cemal Enginyurt, kendisinin de MHP'den atılacağını öğrendikten sonra yasağı delip Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"FINDIK ÜRETİCİSİNİN HAKKINI SAVUNMAK, VATANI SAVUNMAK GİBİDİR. FINDIKTA OYNANAN OYUNLARA KARŞI DURMANIN BEDELİ AĞIRDA OLSA; BU BEDELİ ÖDEMEK ORDULULAR ADINA ŞEREFTİR. ŞEREFİN TAVİZİ OLMAZ. MHP, VAZGEÇİLMEZ SEVDAMDIR."

CİDDİGAZETE YAZDI, İKİNCİ TWİT GELDİ!

CiddiGazete'nin "Enginyurt tabana sığındı" başlıklı haberinde, "MHP'den dışlandığı için Erdoğan ve Bahçeli'yi anmadı" içerikli haberin ardından Cemal Enginyurt ikinci bir twitle siyasi güce bağlılığını bildirdi.

Cemal Enginyurt, Erdoğan ve kendisini MHP'den kovan Bahçeli'nin yanında duracağını belirterek, "Ben Cemal Enginyurt olarak her hal ve şartta, bu zor zamanda hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hem liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında duracağım. Üreticinin sesini haykırmak sert tepki değil uyarıdır. Ben 41 yıldır MHP mensubuyum, Ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Dik durmaya devam..."