CiddiGazete- Devlet Bahçeli'nin Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde Horasan Erenleri Federasyonu'na hibe ettiği arsaya cemevi yapılacak. Bahçeli, Horasan Erenleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şahin'i makamında kabul etti.

Şahin, Bahçeli'nin federasyona hibe ettiği arsaya cemevi yapılacağını söyledi.

Şahin, Bahçeli'nin federasyona hibe ettiği Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki arsanın tapusunu aldıklarını söyledi. Şahin, "Devlet Bey'in makamında aldık. Memurlar da oraya geldi, imzaladık" dedi.

"BENİM İSMİMİ KOYMAYIN"

Arsaya cemevi yapılacağını belirten Şahin, şunları söyledi: "Kendisine, 'buraya ne yapalım' diye sorduğumda 'ne istiyorsanız onu yapın' dedi. 'Biz orayı sizin isminize layık olacak şekilde bir cemevi yapalım' dedim. Cemevi olsun, misafirhanesi olsun, yemekhanesi olsun şeklinde bir öneri getirdik. 'Benim ismimi koymayın, Horasan erenlerinden önemli bir zatımızın ismini koyarsanız memnun olurum' dedi.

Cemevi yapacağız. Hacıbektaş'a da en güzel o yakışır yani. 'Genel başkanımızın ismiyle yapalım' demiştik ama öyle uygun görmedi. Dedi ki 'ismimi siyaset konusu yapmasınlar.' Saygı duyduk."